Maisto produktų užsakymas internetu: patarimai

Šiuo metu, kai virusas labai aktyviai plinta ir vis daugiau žmonių renkasi galimybę pirkti internetu, kad pavytų jo išvengti – maisto pristatymas į namus tampa labai mėgstama paslauga, kuri sulaukia vis didesnio susidomėjimo.

Svarbiausia, kad šia galimybe naudojasi ne tik jauni žmonės kaip kad iki šiol, tačiau ir vyresni, kurie drąsiai išbando naujas galimybes ir tuo pačiu džiaugiasi jų atveriamus šansus kur kas greičiau ir paprasčiau gauti tai, ko reikia kiekvienam.

Maistas į namus, kai užsisakomos prekės internetu, taip pat padeda ir nemažai sutaupyti, kadangi perkama dar būnant namuose, atsakingai peržiūrint kiekvieną produktą ir tuo pačiu vengiant pirkti tai, kas prekybos centruose atrodo patraukliai. Taip pat internete dažniausiai galima kur kas paprasčiau pamatyti akcijas, o tai, žinoma, labai džiugina. Mažesnės kainos patinka kiekvienam, o gerai tai, kad šiuo atveju tai nereiškia blogesnės kokybės. Kai kurios prekybos vietos net suteikia galimybę užsisakyti naujienlaiškius ir tuo pačiu asmeniškai gauti pranešimus apie prekes, kurios tuo metu kainuoja pigiau. Žinoma, tai puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris nori sutaupyti, tačiau ne kokybės sąskaita.

Pirkti internetu patogiau ir dėl, kad dažniausiai labai aiškiai matomas prekių sąrašas, kuri domina žmones. Tokiu atveju galima kur kas paprasčiau planuoti savo meniu. Vėlgi, tai dažniausiai susiję su taupymu, tačiau taip pat galime pabrėžti, kad pavyks kur kas paprasčiau suplanuoti meniu ir tuo pačiu valgyti sveikus patiekalus, kurie taip pat gali Jums padėti numesti kelis kilogramus. Juk blogiausia mityba yra tokia, kurios metu yra nuolatos užkandžiaujama. Kai namuose nebus produktų, kurie kelia seilėtekį – valgyti sveikai bus kur kas paprasčiau.

Akivaizdu, kad pirkti net ir masto produktus internetu rikai verta ir tuo pačiu tai labai džiugina. Svarbiausia rasti patikimas prekybos vietas, kuriose Jūsų laukia ne tik labai plati prekių pasiūla, tačiau ir patrauklūs pasiūlymai, kurie leis sutaupyti, tačiau mėgautis labai skaniais patiekalais kiekvieną dieną.

Ekologiška pakuotė maistui: tausokime gamtą ir savo sveikatą

puodeliai

Šiomis dienomis,  sparčiai greitėjant gyvenimo tempui, visi trokštame patogumo ir praktiškumo. Tačiau didelis gamtos užterštumas verčia susirūpinti per dideliu visuomenės vartotojiškumu. Džiugu, jog verslininkai reaguoja į tokias gyvenimo realijas ir siūlo itin ekologiškas pakuotes maistui, kurios ne tik suteikia patogumo mūsų kasdieniniam gyvenimui, bet ir leidžia apsaugoti gamtą nuo pernelyg didelės taršos.

Vis daugiau įmonių ir pavienių žmonių kreipia dėmesį į aplinką tausojančią pakuotę maistui. Pirkdami tokius produktus galite veiksmingai motyvuoti ir kitas organizacijas sekti jūsų pavyzdžiu. Jau nekalbant apie tai, jog tai puiki reklama geram įmonės įvaizdžiui. Šiuolaikinės kompanijos, prekiaujančios vienkartine pakuote maistui, mielai priima užsakymus su norimu logotipu, užrašu ar piešiniu. Tokiu būdu suteiksite sau ar savo klientams komforto jausmą, veiksmingai reklamuosite verslą ar kitokią veiklą ir ženkliai prisidėsite prie gamtos skaidrumo saugojimo.

Geriausias ekologiškos pakuotės pavyzdys – tai perdirbamos pakuotės. Jas galima pakartotinai panaudoti perdirbant, o ne išmesti į gendančių atliekų srautą. Pakavimo medžiagos perdirbimas stipriai padeda sumažinti teršalų kiekį gamtoje, taupyti energijos išteklius ir, svarbiausia – jūsų sveikatą. Pirma,  kuo mažiau užterštas oras, kuriuo kvėpuojame – tuo didesnė nauda žmogaus savijautai. Antra – ekologiškos pakuotės ženklą turintis gaminys atitinka visus ES standartus. Vadinasi, ekologiška pakuotė maistui yra nuolat tikrinama ir atrenkama. Įvairių testų pagalba išgaunama tokie pakavimo produktai, indai, puodeliai, šiaudeliai ar servetėlės, kurios neišskiria jokių sveikatai kenksmingų medžiagų.

Ekologiška pakuotė maistui paprastai yra gaminama iš gamtoje esančių medžiagų, sakykim, cukranendrių išspaudų ar palmių lapų, o įvairūs puodeliai, lėkštės ir dėžutės – iš perdirbto popieriaus. Tokie indeliai su dangteliais arba ir be jų, yra gana lengvi ir pakankamai sandarūs.

Kokius produktus gali pasiūlyti ekologiškos pakuotės maistui gamintojai ir prekybininkai? Tai:

  • Vienkartiniai kavos puodeliai ir jų priedai;
  • Skaidrios vienkartinės stiklinės;
  • Pakavimo dėžutės maistui;
  • Įvairūs maišeliai;
  • Servetėlės;
  • Indeliai šildyti mikrobangų krosnelėje;
  • Vienkartinės kepimo formos;
  • Didelės dėžės maisto pakavimui.

Taigi, pasirinkimas išties platus. Suminėti visą ekologiškos pakuotės maistui asortimentą prireiktų daug laiko. Todėl atminkite, jog šiais gaminiais prekiaujančios įmonės dažnai priima ir individualius užsakymus. Vadinasi, turėsite galimybę užsisakyti tokią ekologišką pakuotę maistui, kurios tuo metu nėra prekyboje. Tereiks tik šiek tiek palaukti, kol ji bus pagaminta.

Norite būti sveiki ir gražūs? Rinkitės „Biosalą“!

ekologijaAtėjus metui, kai įvairių prekių gausoje žmonės tiesiog pasiklysta ir nebežino, kaip atskirti gėrį nuo blogio bei savo kūną apsaugoti nuo įvairių cheminių medžiagų, dažiklių, priedų ir kitų kenksmingų sudedamųjų dalių, būtina garsiai kalbėti apie sveiką gyvenseną, natūralius produktus, ekologiškų gaminių svarbą. Galima džiaugtis, kad vis dažniau atsidaro parduotuvės, siūlančios ekologiškus produktus, prekių gamintojai stengiasi nebenaudoti pavojingų preparatų. Norintiems vienoje vietoje rasti viską: nuo maisto prekių iki grožio priemonių, galime pasiūlyti internetinę parduotuvę Biosala, kurią itin pamėgo žmonės, norintys dar ilgai džiaugtis jaunyste ir gera savijauta.

Gyventi sveikai nėra sunku

Dažnai žmonės mano, kad natūralūs, ekologiški produktai kainuoja krūvas pinigų bei prisimena laikus, kai sąvoka „sveika gyvensena“ nė nebuvo vartojama ir teko masiškai naudoti tuos pačius gaminius, apie kurių naudą ar žalą niekas nekalbėjo. Būtent todėl jiems atrodo, kad tokių prekių pasirinkimas skurdus ir jiems vis tiek teks gręžiotis į įprastai naudojamų produktų lentynas. Biosala įrodo, kad tai tik mitas, kurį seniai pasivijo modernios technologijos bei žmonių sąmoningumas, kuris ekologišką gyvenimo būdą padarė prieinamą kiekvienam. Biosala parduotuvėse galite rasti be galo gausų pasirinkimą, kuris neapsiriboja tik keletu maisto produktų rūšių: pirkinių krepšelis čia apima ne tik visus būtinus reikmenis, bet ir saldumynus, kepiniams skirtus mišinius, greitai paruošiamas sriubas. Manote, kad šių gaminių negalima paruošti sveikai? Tai tik įsitikinimas, kurį suformavo greitą maistą ir pusfabrikačius siūlančios korporacijos. Taigi, Biosala už pakankamai prieinamą kainą suteiks galimybę gyventi sveikiau ir valgyti pilnavertį, naudingą maistą.

Natūrali kosmetika

Kiekvienam žmogui itin svarbu tinkamai prižiūrėti savo kūną, veido odą, plaukus. Biosala leidžia tai daryti nesibaiminant, kad jūsų kosmetika yra pagaminta naudojant chemines medžiagas ar yra išbandyta su gyvūnais. Čia gausu naujų, perversmą sukėlusių lietuvių gamintojų prekių, kurios leidžia pajusti tikrą uogų, vaisių, kvapą. Juk pačios geriausios priemonės yra atėjusios iš gamtos! Taigi, neieškokite stebuklų ten, kur jie sukuriami dirbtiniu būdų, laboratorijose ir pasikliaukite jau amžiais naudotomis, mūsų senelių išbandytomis formulėmis, pritaikytomis šiandieninėje kosmetikoje. Biosala – aukščiausios kokybės natūralūs produktai, saugantys ne tik žmogų ir jo sveikatą, bet ir aplinką.

Kaip paruošti neriebius bulvių patiekalus?

neriebus bulviu patiekalaiBulvių patiekalų populiarumas šiomis dienomis vis labiau mažėja, ką lemia tai, jog jie dažniausiai yra ypač riebūs, kas neatitinka šiuolaikinių mitybos standartų, kuriuos daugelis remia nekaloringu ir organizmui naudingu maistu. Visgi, faktas, jog tai yra ne bulvių, o iš jų patiekalus gaminančių žmonių problema, kadangi bulvių patiekalai gali būti ir neriebūs bei naudingi kiekvienam žmogui.

Patiekalus gaminkite orkaitėje
Pakankamai dažnai bulviniai patiekalai yra gaminami ant dujinės, kam prireikia pakankamai nemažo riebalų kiekio. Ir daugelis neįsivaizduoja bulvinių patiekalų gaminimo kitu būdu, nors faktas, jog egzistuoja netgi labai dėmesio verta alternatyva – šių patiekalų gaminimas orkaitėje. Gaminimui orkaitėje reikalingas riebalų kiekis yra kur kas mažesnis, kas leidžia žymiai sumažinti pagaminamų bulvinių patiekalų kaloringumą. Taip pat, toks pasirinkimas yra vertas dėmesio ir kitais aspektais, iš kurių pagrindinis yra patogumas, kadangi orkaitėje gaminamas maistas praktiškai nereikalauja priežiūros bei tokiu būdu bulvinius patiekalus gaminantiems žmonėms leidžia sutaupyti tiek pakankamai daug laiko, tiek ir pastangų.

Rinkitės neriebią mėsą
Gaminant tokius bulvių patiekalus kaip kugelį ar cepelinus jų tiesiog neįsivaizduojame be sultingos mėsos. Bet didžiausia klaida, jog neretai įsivaizduojame, jog neriebi mėsa negali būti sultinga, todėl net ir norėdami išvengti riebalų pertekliaus vis vien renkamės įprastus riebius pasirinkimus, iš kurių neabejotinai didžiausią populiarumą šioje vietoje turi būtent kiauliena. Visgi, faktas, jog yra ir daugiau skanios ir sultingos mėsos alternatyvų, kurios gali leisti žymiai sumažinti riebalų kiekį patiekale, iš kurių neabejotinai tokių patiekalų gamybai labiausiai tinka neriebi paukštiena. Ir nors jums gali atrodyti, jog rinkdamiesi neriebią mėsą riebalų atžvilgiu sutaupysite pakankamai nedaug, reali situacija bus žymiai pozityvesnė, kadangi riebi mėsa yra riebesnė ne tik pati, bet kepdama riebalus išskiria ir aplink ją esančias bulves, kas ypač įtakoja viso patiekalo riebumą bei kaloringumą.

Nenaudokite riebių padažų
Net ir pagaminę ganėtinai neriebų patiekalą pakankamai dažnai jo išskirtinai nedidelį riebalų kiekį ir kaloringumą sugadiname milžinišku riebaus padažo kiekiu, kadangi daugelis įsivaizduoja, jog padažai nėra riebūs. Visgi, žvelgiant į standartinius padažus prie bulvinių patiekalų, kuriais dažniausiai tampa grietinė arba kiaulienos spirgais paremtas pagardas, jų kaloringumas net ir kalbant apie šlakelį neretai gali siekti net iki keleto šimtų kalorijų, o ką kalbėti apie situacijas, kai padažo lėkštėje būna praktiškai tiek pat, kiek ir bulvinio patiekalo. Bet daugelis net ir suprasdamas padažų kaloringumą neranda išeities iš tokių situacijų, kadangi jiems atrodo, jog skanus ir nekaloringas padažas yra 2 nesuderinami dalykai. Visgi, faktas, jog taip nėra. Pirmiausia, jei kalbėsime apie grietinės kaip pagardo naudojimą, reikėtų rinktis kuo mažesnio riebumo grietinę, kurios kaloringumas dažniausiai bus kur kas mažesnis už riebesnės jos alternatyvos. Kalbant apie įprastus padažus, patartina juos gaminti ne aliejaus, o pieno ir sviesto pagrindu. Tuo tarpu kalbant apie mėsos integravimą į padažą, nevertėtų rinktis įprastų kiaulienos spirgučių – kur kas geriau rinktis smulkiai supjaustytą paukštienos krūtinėlę ar kitas kur kas mažiau riebios mėsos alternatyvas. O dar geriau bus tuomet, jei mėsos padaže iš vis nebus, ir jis bus paremtas įvairių skanių daržovių deriniu.